Meteen naar de inhoud


Disclaimer

Win.Geld-Met is een website welke diverse loterij uitslagen weergeeft op een simpele manier bij elkaar. Waar op deze win.geld-met website wordt gesproken over Lotto of enige andere Loterij wordt alleen een weergave gegeven van publiekelijk toegankelijke informatie.

Win.Geld-Met.nl en of www.geld-met.nl is op geen enkele wijze gelieerd aan enige Loterij organisatie. Over het algemeen is de winkans kleiner, dan de investering of inleg! Er mag alleen worden meegespeeld indien je 18+ bent.

Algemeen

Geld-Met besteedt zorg en aandacht aan de samenstelling en invulling van haar websites om de informatie daarop zo correct mogelijk te houden aan de hand van publiekelijk toegankelijke informatie. Desondanks is het mogelijk dat de informatie die op deze websites wordt gepubliceerd onvolledig, onjuist en/of niet up-to-date is. Win.Geld-Met en www.geld-met.nl is niet aansprakelijk voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de informatie op deze websites die niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is.

1 juli 2014
laatst geüpdatet