Meteen naar de inhoud


Win gratis boodschappen voor een JAAR!

LET OP: Deelname mogelijk tot 22 november 2009!

Twee keer in het jaar (voor- en najaar) vind de ‘Grote Consumenten Enquête‘ plaats, dus ook nu in 2009. De enquête houd in, dat er vragen worden gesteld over: socio-demografische, lifestyle en psychografische achtergrond. De gevraagde informatie beslaat meer dan 1.200 kenmerken, waaronder gezinsfase, werk, inkomen, vrijetijdsbesteding, winkelgedrag, geefgedrag aan goede doelen, telefonie- en internetgedrag en financiele zaken.
Met de analyse van de opgegeven antwoorden in dit consumentenonderzoek, stelt WDM de uitslag vast voor bedrijven met A-merken. De bedrijven met A-merken zijn hierdoor beter in staat om hun producten af te stemmen op de wensen van de consument. WDM is de direct marketing expert op het gebied van consumentendata, data intelligentie en databased marketing diensten.

Win de hoofdprijs!

Iedere keer als het grote consumenten enquête onderzoek plaatsvind, wordt als hoofdprijs een jaar lang gratis boodschappen in het vooruitzicht gesteld. Ook nu voor het najaar van 2009 wordt deze hoofdprijs niet één, maar 2x (twee keer) uitgekeerd. Iedere deelnemer die de enquete heeft ingevuld, maakt kans op één van deze twee hoofdprijzen. Ga naar de enquete, vul hem in en maak kans op het winnen van één van deze gratis boodschappen hoofdprijzen.

Win één van de 1027 extra prijzen

Aangezien er maar twee hoofdprijzen zijn, wordt de kans kleiner naarmate er meer deelnemers zijn, maar wees niet getreurd, want er zijn ook nog 1027 extra prijzen te winnen! De extra prijzen bestaan momenteel uit:

  • 2x stedentrip t.w.v. € 1000
  • 10x HP Vivienne Tam Edition mini laptop t.w.v. € 499
  • 15x Sony Playstation 3 + spel naar keuze samen t.w.v. € 449
  • 1000x voor € 20 gratis boeken, CD’s of DVD’s uitzoeken

Geen prijs, maar toch besparen op boodschappen?

Mocht er geen prijs gewonnen worden, of is een besparing op de boodschappen nu al wenselijk? Bekijk dan snel de tips voor het leuker, vlotter en goedkoper boodschappen doen met een boodschappenlijstje!

Of kijk voor meer informatie over gratis boodschappen doen, op gratisboodschappendoen.nl.

Gepost in Enquête.

Tagged met , .