Meteen naar de inhoud


VriendenLoterij Holland’s Next Millionaire door Tijl Beckand

Vriendenloterij spelshow gepresenteerd door Tijl BeckandVriendenLoterij Holland’s Next Millionaire de nieuwe spelshow gepresenteerd op zondag door Tijl Beckand.

De komiek presenteert vanaf zondag 30 januari het nieuwe RTL4-programma Vrienden Loterij Holland’s Next Millionaire. De kandidaten moeten vragen beantwoorden als ‘Wie is er langer, Prince of Madonna?’ of ‘Wie is er ouder, Conny Breukhoven of Patricia Paay?’ Ze worden bijgestaan door een team van vijf vrienden. Niet alleen de winnaar krijgt geld, hun vrienden ook.

Beckand bekend van De Lama’s

Beckand was eerder te zien in improvisatieshow De Lama’s en later in het mislukte Budget TV. Ook presenteerde hij, samen met Lamacollega Ruben van der Meer en Jack Spijkerman, het programma Echt Waar?.

VriendenLoterij Holland’s Next Millionaire

In de eerste acht rondes van de fotospelshow valt steeds 50.000 euro te winnen. De weekwinnaars nemen het vervolgens tegen elkaar op in de finale in maart. Eén kandidaat gaat met een miljoen euro naar huis. Onder de vriendengroep valt ook nog een miljoen te verdelen van de VriendenLoterij Holland’s Next Millionaire.

bron: Vriendenloterij.nl

Gepost in Vriendenloterij.

Tagged met , .