Meteen naar de inhoud


Lotto uitslag trekking 21 augustus 2010

Lotto Uitslag trekking 21 augustus 2010 van de winnende geluksnummers tijdens deze zaterdag trekking. De hoogste jackpot ooit van 32 miljoen is NIET gevallen tijdens deze Lotto trekking. In de volgende Super Zaterdag trekkingen van 28 augustus 2010, staat de nieuwe hoogste Lotto Jackpot ooit, op 32,5 miljoen euro! Maak ook kans op die mega Lotto jackpot en kans op meespelen in Lotto’s Onvergetelijke Zondag, speel snel met de Lotto mee!

Lotto uitslag zaterdag trekking 21 augustus

Lotto trekking geluksnummers: 4 – 5 – 7 – 16 – 27 – 30 met kleur GROEN
Wij feliciteren alle 537.930 winnaars van deze trekking, die een prijs hebben gewonnen bij deze augustus trekking van De Lotto, kijk hier voor het Lotto prijzenschema.

Euro Loterij uitslag trekking 21 augustus

Euro loterij trekking getrokken getallen: 5 – 3 – 5 – 9 – 0 – 4

Bekijk ook:

De volgende uitslag van de Lotto trekking zal plaatsvinden op Super Zaterdag 28 augustus 2010, met de Hoogste Super Jackpot ooit van 32,5 miljoen en twee Lotto trekkingen. Ook kans maken op deze Lotto Jackpot, speel dan mee met De Lotto!

Elke laatste zaterdag van de maand, zoals de volgende trekking, is het Super Zaterdag bij Lotto. Er vinden dan maar liefst 2 trekkingen plaats, wat betekent dat je op 1 dag, 2 keer kans maakt op de Lotto Miljoenen-Jackpot!

NB: Indien meerdere prijswinnaars € 50.000,- of hoger hebben gewonnen als prijs, dan wordt deze prijs verdeeld.

bron uitslag laatste Lotto trekking augustus: lotto.nederlandseloterij.nl
Er kan aan deze publicatie echter geen rechten worden ontleend.

Gepost in Lotto Uitslagen.

Tagged met , .

Laat een reactie achter

Loading Facebook Comments ...