Meteen naar de inhoud


Staatsloterij geen lot voor 10 april 2013 trekking?

Speelt u al langere tijd automatisch mee met de Staatsloterij en heeft u geen lot ontvangen voor de afgelopen trekking van 10 april, leest u dan vooral verder.

Automatisch meespelende Staatsloterij spelers

Wij van win.geld-met.nl hebben als onafhankelijke site nu al meerdere emails mogen ontvangen van automatisch meespelende Staatsloterij spelers over de trekking van 10 april. Alle emails gaan het onderwerp dat ze geen staatslot hebben ontvangen voor de trekking van 10 april. Enkelen geven aan dat er ook geen automatisch incasso is afgeschreven, ondanks dat ze al langere tijd automatisch meespelen.

Reguliere 10 april trekking

Graag vernemen wij of er meerdere loterij spelers zijn, die eenzelfde probleem hebben gehad met de trekking van de reguliere 10 april trekking en nu niet weten of ze nu wel of niet hebben mee gedaan voor de super jackpot van 10 april.

Contact mogelijkheden Staatsloterij

Ook wij van Win Geld-Met betreuren de huidige contact mogelijkheden van de Staatsloterij, daar er duizenden mensen meespelen als loterij speler, maar bij vragen nu alleen via een betaald telefoonnummer contact kunnen leggen. Het is niet van deze tijd om klanten op deze manier buiten te sluiten ook al is het maar van tijdelijke aard.

Indien u zich in bovenstaande herkend, laat dan vooral uw reactie achter, zodat er mogelijk een duidelijker beeld ontstaat over de eventuele aard van het probleem. Indien er vele van dezelfde reacties komen, zullen wij van Win Geld-Met als onafhankelijke site contact opnemen met de Staatsloterij, om voor allen die een reactie achter laten, eenmalig duidelijkheid te vragen.

Update 15 april 2010: Bedankt voor de al ontvangen reacties! Wij, van Win Geld Met hebben contact gehad met de Staatsloterij en het antwoord hier gepubliceerd op deze site.

Update 11 april 2013: Gezien de vraag nog steeds leeft, bij deze nogmaals herplaatst in kleine aangepaste vorm.

Gepost in Staatsloterij Nieuws.

Tagged met , .

Laat een reactie achter

Loading Facebook Comments ...