Meteen naar de inhoud


Staatsloterij geen automatische incasso 10 april lot

De Staatsloterij heeft geen automatische incasso voor de trekking van 10 april afgeschreven bij een aantal abonnees. Hoe groot het aantal automatisch meespelende Staatsloterij spelers is, die geen staatslot hebben ontvangen, en waarbij geen bedrag is afgeschreven, is onbekend.

Geen lot ontvangen voor 10 april trekking?

Via deze site Win Geld Met, zijn steeds meer emails binnengekomen en zijn ondertussen ook een aantal reacties geplaatst door mensen, die automatisch meespelen met de Staatsloterij, maar geen lot hebben ontvangen voor de Staatsloterij trekking van 10 april. Wij hebben dan ook het innitiatief genomen om de Staatsloterij te contacten, en het verhaal duidelijk te krijgen.

Staatsloterij website slecht bereikbaar

Aangezien de website van de staatsloterij nu ook aan onderhoud onderhevig is, was vooral rond de trekking van 10 april, de website van de Staatsloterij slecht te bereiken, maar gelukkig is dit ondertussen al weer wat verbeterd. Door de slechte bereikbaarheid van de Staatsloterij website en alle informatie welke wel wordt verstrekt rondom de koninginnedagtrekking van 30 april, is het bijna niet te doen om online te achterhalen, waarom een aantal automatische Staatsloterij spelers, geen lot en geen automatische incasso hebben gehad voor de trekking van zaterdag 10 april.

Koninginnedagtrekking is regulier!

De Koninginnedagtrekking van de Staatsloterij was in het verleden en nu nog steeds, de reguliere trekking, welke vanuit het verleden op 29 of 30 april plaatsvind met extra prijzen. Dit jaar is op 30 april 2010 de extra prijs een leven lang 10.000 euro per maand te winnen. De Staatsloterij trekking welke nu op 10 april plaats heeft gevonden, bestond tot en met 2005 niet en dit sloot niet aan bij de maandelijkse trekkingsgedachte op elke 10e van de maand.

10 april trekking is extra trekking sinds 2006!

Of de Staatsloterij de uitslag van de 10 april trekking nu voor hun spelers heeft bedacht, of als doordachte marketing strategie, dat kunnen wij niet zeggen, maar de extra trekking op 10 april bestaat pas vanaf 2006! De gedachte van iedere maand een Staatsloterij trekking op iedere 10e van de maand, blijkt nu dan ook al zo ingeburgerd, dat mensen denken dat ze de afgelopen jaren ook hebben meegespeeld en een automatische incasso hebben afgedragen. Misschien dat bij enkelen een echte fout heeft plaatsgevonden voor de trekking van 10 april, maar bij de meeste spelers van de Staatsloterij die automatisch meespelen en nu geen lot hebben ontvangen, zal dit ook werkelijk kloppen.

Wel automatisch en toch geen lot, waarom?

Doordat de Staatsloterij pas in 2006 heeft besloten om de trekking van 10 april als extra trekking op te nemen, hebben alle automatische spelers in 2006 een schrijven gehad waarin ze konden aangeven of ze ook met de nieuwe Staatsloterij trekking van 10 april 2006 jaarlijks wilden gaan meespelen. Op het internet is op een enkele plaats terug te vinden, dat er veel weerstand begin 2006 was tegen deze extra trekking, naast de reguliere koninginnedagtrekking. Door de weerstand hebben een aantal automatische spelers er waarschijnlijk niet voor gekozen om jaarlijks mee te gaan spelen vanaf 10 april 2006. Ook kan het natuurlijk zijn, dat het schrijven van de Staatsloterij is zoekgeraakt of dat er gewoon niet meer aan gedacht is.

Geen nood, 10 april volgend jaar is weer een kans

Om toch weer een kans te maken op een mooie Staatsloterij prijs bij de trekking van 10 april, naast de reguliere Koninginnedag Staatsloterij trekking, kan contact worden gezocht met de Staatsloterij. Nou horen wij al velen denken… contact zoeken met de Staatsloterij… dat werkt toch niet… nou, de beste manier om contact te zoeken en het gelijk te laten regelen is, door te bellen naar het opgegeven contact telefoonnummer door de Staatsloterij op hun website. Het betreft hier wel een 0900 betaald nummer, namelijk 0900-3004060 a 10 eurocent per minuut of het alternatief welke op het internet is terug te vinden, tegen nationaal of lokaal tarief 070-3021500. Ook als u tot de categorie behoort, waarbij het echt fout is gegaan, raden wij u aan om te bellen, want dan kunt u het direct per telefoon afhandelen.

10 april trekking is standaard voor spelers vanaf 2006

Iedereen die automatisch is gaan meespelen vanaf 2006, speelt standaard mee met de Staatsloterij trekking van 10 april, tenzij er expliciet bij het aangaan van deelname er voor gekozen is, om niet deel te nemen aan de trekking van 10 april. Indien dan ook bij het aangaan van een nieuw automatische incasso Staatsloterij abonnement vanaf 2006 is gekozen om niet mee te spelen, is er ook dit jaar geen lot opgestuurd en of prijs uitgekeerd op het vaste lotnummer of lotnummers, welke bij de uitslag van 10 april zijn bekend gemaakt.

Conclusie

Als eindconclusie kan er alleen worden vermeld, dat de online informatie verstrekking van de Staatsloterij niet voldoende is, waardoor dit soort vragen in de wereld worden geholpen en automatische spelers onnodig aan het werk worden gezet of op telefoonkosten worden gejaagd. Hopelijk past de Staatsloterij hun informatie verstrekking dusdanig aan, zodat er online duidelijk kan worden gelezen waarom de Staatsloterij geen automatische incasso inhoud en geen lot voor 10 april opstuurt.

Eventuele nieuwe vragen en of reacties zijn altijd welkom, aarzel dan ook niet om het formulier hieronder in te vullen.

Gepost in Staatsloterij Nieuws.

Tagged met , , .