Meteen naar de inhoud


Staatsloterij Oudejaarstrekking 2016 hoofdprijzen Gelderland en Zeeland

Staatsloterij Oudejaarstrekking 2016 hoofdprijzenBij de Staatsloterij Oudejaarstrekking 2016 is de hoofdprijs van 30 miljoen euro gevallen op twee halve Staatsloten. De Staatsloterij Oudejaarstrekking kent dan ook twee hoofdprijzen. De twee winnende Oudejaarstrekking halve Oudejaarsloten zijn gekocht in de provincies Gelderland en Zeeland. Dat meldt de Nederlandse Staatsloterij. Wie de gelukkige Oudejaarstrekking 2016 hoofdprijs winnaars zijn, wordt niet door de Nederlandse Staatsloterij bekendgemaakt.

Oudejaarstrekking Hoofdprijzen van 15 miljoen

De winnaars van de 2016 Oudejaarstrekking hoofdprijzen ontvangen ieder 15 miljoen euro belastingvrij! De Nederlandse Staatsloterij prijswinnaarbegeleider Arjan van ’t Veer schrijft: ‘Ik wil de nieuwe (multi)miljonairs en andere prijswinnaars van harte feliciteren en ik hoop de winnaars binnenkort persoonlijk te mogen ontvangen’.

In 2015 vielen er ook twee hoofdprijzen in de Oudejaarstrekking op twee halve loten, toen in Noord-Holland en Overijssel (Zwolle). Het totale prijzenpakket bedroeg in 2015 zo’n 67,5 miljoen euro.

De Oudejaarstrekking werd voor de 24ste keer gehouden in 2016. Dit jaar werd er in totaal voor 137,5 miljoen euro aan Staatsloterij Oudejaarstrekking loten verkocht. Dat is meer dan vorig jaar (136,8 miljoen) en wederom zijn er twee Staatsloterij Oudejaarstrekking Hoofdprijzen gevallen van 15 miljoen!

Gepost in Staatsloterij Nieuws.

Tagged met , .