Meteen naar de inhoud


Oudejaarsloterij 2010 Oudejaarsloten weer te koop!

Staatsloterij Oudejaarsloterij loten weer te koop met winkans op belastingvrije jackpot van 27,5 miljoenDe Oudejaarsloterij 2010 Oudejaarsloten zijn weer te koop bij de Staatsloterij met de mogelijkheid voor die Jackpot winkans van 27,5 miljoen euro tijdens deze Oudejaarstrekking! Als nu wordt gekozen om automatisch te gaan meespelen, dan wordt er tevens gratis een ½ (half) Staatsloterij Oudejaarslot ontvangen met kans op een knallend jackpot uiteinde en uitstekend begin van 2011.

In tegenstelling tot andere jaren vind het feest niet plaats op De Dam, maar vind het Staatsloterij Oudejaarstrekking feest plaats op het Museumplein in Amsterdam. Net als ieder jaar zal het verder een knallend Staatsloterij Oud en Nieuw feest worden en zorgen voor een mooi begin van 2011.

Jackpot Oudejaarsloterij

De (kansspel)belastingvrije Jackpot van deze Oudejaarsloterij is maximaal 27,5 miljoen euro. Of het nu om een heel Oudejaarslot gaat of om een half Oudejaarslot, één van de gelukkige bezitters, zal van de Staatsloterij deze Jackpot prijs in ontvangst mogen nemen. Helaas is het wel zo dat de Oudejaarsloterijwinnaar een gedeelte aan vermogensbelasting moet af staan.

Prijzenpakket Oudejaarstrekking

Het totale prijzenpakket van 2010 voor de Oudejaarstrekking is dit jaar € 83,4 miljoen verdeeld over 3,2 miljoen prijzen! Bekijk overzicht van uit te keren Oudejaarsloterij prijzen bij het prijzenpakket van Staatsloterij Oudejaarstrekking 2010. Tevreden over het prijzenpakket, koop dan Oudejaarsloten voor de Oudejaarsloterij van 2010!

Gepost in Staatsloterij Nieuws.

Tagged met , , , .