Meteen naar de inhoud


Staatsloterij Oudejaarsfeest 2010 met Nick & Simon

Staatsloterij Oudejaarsfeest 2010 met Nick, Simon, Tooske en BeauHet Staatsloterij Oudejaarsfeest 2010 heeft dit jaar als hoofdact Nick en Simon op het Museumplein in Amsterdam. Het Volendamse zangduo zal de Oudejaarstrekking bijstaan met een fantastisch optreden om het nieuwe jaar 2011 in te luiden. Het beloofd dan ook weer een super Oudejaarsfeest te worden van de Staatsloterij.

Oudejaarsloterij presentatie Beau van Erven Dorens en Tooske Ragas

De presentatie van de Oudejaarsloterij avond wordt verzorgt door Beau van Erven Dorens en Tooske Ragas en is Live te zien bij SBS6 vanaf 23 uur. Het Staatsloterij Oudejaarsfeest zal al om 21 uur op 31 december 2010 beginnen in Amsterdam en doorgaan tot 02 uur 1 januari 2011 op het Museumplein.

Staatsloterij Oudejaarstrekking

Niet alleen zal het dit jaar wederom een enorm feest worden op Oudejaarsavond en in Nieuwjaarsnacht, maar ook zal iemand de Oudejaarstrekking Jackpot van 27,5 miljoen winnen tijdens dit Staatsloterij feest!

Museumplein Amsterdam

Vorig jaar 2009 waren er tussen de 40.000 en 45.000 feestende Oudejaarloterij gangers op het Museumplein in Amsterdam. Voor 2009 was het Oudejaarsfeest steeds op de Dam, maar daar konden maar 30.000 mensen terecht. Op deze nieuwe locatie in Amsterdam kunnen ook dit jaar weer alle feestgangers verwelkomd worden, aangezien er op het Museumplein voldoende ruimte is voor het groote Staatsloterij Oudejaarsfeest optreden van Nick & Simon en het bijwonen van de Oudejaarstrekking uitslag.

Gepost in Staatsloterij Nieuws.

Tagged met .