Meteen naar de inhoud


Nederlandse Staatsloterij lanceert prijswinnaars-website

De Nederlandse Staatsloterij heeft 11 maart een online platform gelanceerd, dat inzicht geeft in de ervaringen van prijswinnaars en feiten over de gevallen prijzen. Op de prijswinnaarswebsite staatsloterij.nederlandseloterij.nl/prijswinnaars, wordt in kaart gebracht waar de grote prijzen afgelopen jaar zijn gevallen en worden prijswinnaarsverhalen verteld. Daarnaast kunnen prijswinnaars zelf anoniem hun ervaring met het winnen van een prijs op deze prijswinnaars website delen.

De Staatsloterij houdt haar winnaars altijd anoniem, maar wil de winnaars via dit platform de mogelijkheid bieden een anekdote of opvallend verhaal achter te laten. De verhalen variëren van rituelen bij de aankoop van een Staatslot tot het meerdere keren winnen van prijzen en wat prijswinnaars daarmee gedaan hebben.

Trekking 10 maart 2010

Tijdens de Nederlandse Staatsloterij trekking, woensdag 10 maart, is de hoofdprijs gevallen op een 1/5e Staatslot dat verkocht is in de regio Den Haag. De Jackpot van €14 miljoen is niet gevallen. Aangevuld met de maandelijkse inleg staat de Super Jackpot voor de trekking van 10 april op een bedrag van €17,1 miljoen belastingvrij welke weer veel nieuwe prijswinnaars kan opleveren voor de nieuwe website van de Staatsloterij.

bron: staatsloterij.nederlandseloterij.nl

Gepost in Staatsloterij Nieuws.

Tagged met , , .