Meteen naar de inhoud


Koninginnedagtrekking 10000 per maand, wat doe je er mee?

De Koninginnedagtrekking van de Staatsloterij trekking op 30 april 2010, staat in het teken van de extra hoofdprijs, een leven lang 10.000 euro per maand. Wat doe je als winnaar met een extra hoofdprijs als deze, een onbezorgd leven of iedere maand lekker gek doen en blijven werken?
Ook de Koninginnedag jackpot van 19,1 miljoen is niet mis en zal net zo goed aanvoelen als het winnen van de extra hoofdprijs met je Koninginnedag Staatslot.

10.000 euro per maand met prijswinnaarbegeleider

10.000 euro per maand kan een dusdanige impact op je leven hebben waardoor het beter is, dat je als winnaar van deze extra Staatsloterij Koninginnedag hoofdprijs, wordt begeleidt door een prijswinnaarbegeleider. De Staatsloterij prijswinnaarbegeleider ontvangt prijswinnaar(s) die het mogelijk nog niet echt beseffen. Tevens controleert hij het winnende Staatslot en geeft begeleiding aan de winnaar(s), zodat er geen rare dingen gebeuren.

Staatsloterij Koninginnedag jackpot 19,1 miljoen

De Jackpot van de Staatsloterij staat met Koninginnedag, dit jaar op 19,1 miljoen euro en vele mensen zullen net als de 10.000 euro per maand, heel blij zijn om deze jackpot te winnen op 30 april met hun gekochte Koninginnedag Staatslot. Als de jackpot valt, zal ook de winnaar hiervan worden begeleid door de prijswinnaarbegeleider.

Worden dromen waar op Koninginnedag?

De kriebels welke elk jaar voor de Koninginnedag trekking opkomen, zorgen tevens voor allerlei dromen, gezien de bijzondere prijzen welke worden uitgekeerd. Bijna iedereen kan heerlijk dagdromen bij de gedachte “Financiële onafhankelijkheid, wat doe je ermee?“. Stop je met werken, ga je heerlijk op reis, koop je een dure auto, ga je verhuizen? Wat een heerlijke dromen, maar laat je begeleiden naar deze dromen!

Een droomleven is geen garantie, maarja… wat doe je ermee, als je met de Staatsloterij Koninginnedagtrekking 10000 per maand wint, met je Koninginnedag lot op 30 april 2010!

Gepost in Staatsloterij Nieuws.

Tagged met , , , .