Meteen naar de inhoud


Staatsloterij jackpot gegarandeerd bij trekking 10 mei 2013

jackpot gegarandeerd 10 mei 2013De Staatsloterij jackpot van 38,4 miljoen euro gaat gegarandeerd vallen bij de staatsloterij trekking van 10 mei 2013. Zoals bij iedere reguliere trekking en de koninginnedagtrekking is er op Koninginnedag ook een jackpotspel geweest met de kans van 1 op 2 dat de oranje bal zou vallen, helaas is de laatste blauwe gevallen waardoor nu alleen de oranje nog over is. Met alleen nog de oranje bal in het Staatsloterij jackpotspel is de Staatsloterij jackpot gegarandeerd bij de trekking van 10 mei 2013.

Staatsloterij jackpot gegarandeerd

Normaal wordt bij het Staatsloterij jackpotspel getrokken uit zeven ballen: zes blauwe ballen en één oranje bal. Wanneer er een blauwe bal is getrokken, groeit de jackpot door tot de oranje bal is getrokken. Zoals ook voor 10 mei 2013 het geval is, kan de Staatsloterij jackpot oplopen tot een bedrag van vele miljoenen met op 10 mei zelfs 38,4 miljoen gegarandeerd. Bij het trekken van de oranje bal, wordt het winnende lotnummer getrokken uit alle verkochte lotnummers met Jackpottoeslag.

Staatsloterij Jackpotspel koninginnedagtrekking

Bij het Staatsloterij Jackpotspel op Koninginnedag was de winkans 1 op 2, maar de oranje bal is niet gevallen. De jackpot is na de laatste koninginnedagtrekking gestegen naar een ongelofelijke 38,4 miljoen euro en deze gaat gegarandeerd vallen. Bekijk hier nog een keer het Staatsloterij Jackpotspel van de laatste koninginnedagtrekking 30 april 2013.

Wij wensen iedereen heel veel winkans toe om de gegarandeerde Staatsloterij jackpot te winnen bij de Staatsloterij trekking van 10 mei 2013.

Gepost in Staatsloterij Nieuws.

Tagged met , .