Meteen naar de inhoud


Hoogste Staatsloterij Jackpot ooit in Utrecht op 10 mei 2013

Staatsloterij Jackpot lot gekocht in provincie UtrechtHet Staatslot voor de hoogste Staatsloterij Jackpot ooit van 38,4 miljoen euro, is in de provincie Utrecht verkocht.

Staatsloterij Jackpot lot verkocht in Utrecht

Op 10 mei 2013 was deze hoogste Staatsloterij Jackpot niet alleen de allerhoogste Jackpot van de Staatsloterij ooit, maar tevens de allerhoogste loterijprijs uit de Nederlandse geschiedenis die is gewonnen. De Staatsloterij Record Jackpot van 38,4 miljoen euro netto is 10 mei 2013 gevallen op lotnummer CQ 075926 en is als heel Staatslot verkocht. Het hele Staatslot is ergens in de provincie Utrecht bij een verkooppunt gekocht. De bezitter van het winnende Staatslot is ook de winnaar geworden van de allergrootste Nederlandse loterijprijs tot 10 mei 2013 aan toe.

De Staatsloterij feliciteert de Jackpot winnaarHoogste Staatsloterij jackpot ooit in Utrecht

De algemeen directeur Frans van Steenis, feliciteert de Staatsloterij Jackpot winnaar van harte met deze fantastische prijs op 10 mei 2013. De Jackpot van de Staatsloterij heeft deze week voor enorme drukte gezorgd op de Staatsloterij website en bij hun verkooppunten. Tot 13 uur op vrijdag 10 mei 2013 waren de Staatsloten voor de enorme Jackpot te koop. In de laatste uren van de verkoop gingen 120.000 lotnummers per uur over de toonbank en dat is uniek! Voor de hoogste Staatsloterij Jackpot ooit zijn ruim 3,7 miljoen staatslotnummers verkocht. De enorme verkoop van Staatsloten. heeft laten zien dat de Staatsloterij en deze hoogste Jackpot ooit enorm leefde in Nederland.

Heeft u suggesties voor de Staatsloterij Jackpot winnaar, laat dan vooral uw reactie hier achter.

Gepost in Staatsloterij Nieuws.

Tagged met , .

Laat een reactie achter

Loading Facebook Comments ...