Meteen naar de inhoud


Staatsloterij eenvijfde lot vanaf januari 2011 gegarandeerde jackpot

Staatsloterij eenvijfde staatslot gaat vanaf januari 2011 ook echt zorgen voor het gegarandeerd vallen van de gehele Jackpot als deze op een eenvijfde lot valt. Rond 3 november 2010 zijn alle 200.000 automatische Staatsloterij abonnees per brief hiervan op de hoogte gebracht. Wordt ook automatisch Staatsloterij abonnee en wees snel op de hoogte van Staatsloterij veranderingen. 

Staatsloterij eenvijfde Jackpot

De Staatsloterij keert momenteel maar 1/5 van de Jackpot uit als de Jackpot is gevallen op een uniek eenvijfde lotnummer. Momenteel blijft er dan altijd nog 4/5 over van de Jackpot voor de volgende Staatsloterij Trekking. Bijvoorbeeld als de jackpot van 27,5 miljoen euro op eenvijfde lot valt, dan wint slechts 1 persoon 5,5 miljoen euro. De overgebleven 22 miljoen gaat door naar de volgende trekking van de Staatsloterij.

Meer Staatsloterij Jackpot winnaars

Vanaf januari 2011 kunnen er meer Jackpot winnaars bij de Staatsloterij komen, omdat er vanaf dan 5 eenvijfde Staatsloten worden verkocht met hetzelfde lotnummer. Doordat er op deze manier ineens meer Staatsloten verkocht kunnen worden met hetzelfde lotnummer, worden er mogelijk minder verschillende Staatsloterij lotnummers verkocht, maar ook hiervoor heeft de Staatsloterij haar voorwaarden aangepast. In de voorwaarden is opgenomen dat alleen verkochte nummers mee doen in de trekking voor de Staatsloterij prijzen en Jackpot. Door de aangepaste voorwaarden is er eerder kans om vanaf januari de hele of een eenvijde deel van de Jackpot te winnen met een heel of eenvijfde Staatsloterij lot.

Gepost in Staatsloterij Nieuws.

Tagged met , , .