Meteen naar de inhoud


Bijzondere trekking Staatsloterij Hoofdprijzen naar abonneespelers

Bij de Bijzondere trekking Staatsloterij op 27 mei 2017, zijn alle vijf Hoofdprijzen van 1 miljoen euro op vroegere abonneespelers gevallen. Dit zijn gelukkige winnaars die in de periode 2000-2008 als abonneespeler met de Staatsloterij mee speelden.

De Staatsloterij heeft bekend gemaakt, waar de winnaars vandaan komen:

  • Limburg
  • Drenthe
  • Utrecht
  • 2x Noord Holland

Vooral de laatste dagen ging het nieuws rond van de loterij trekking met kleinste winkans ooit de ‘sorry trekking’. Dit terwijl de Staatsloterij Bijzondere trekking uitslag het vertrouwen juist moest herstellen wegens de jarenlange misleiding over de winkansen.
Maar, niet eerder deden er zoveel mensen mee! Ruim 2,8 miljoen, met ongeveer 8 miljoen Staatsloten voor de prijzenpot van 13,5 miljoen euro.

Bijna de helft van de aanmeldingen voor de Bijzondere trekking Staatsloterij, was van toenmalige Staatsloterij abonnees. De overige spelers hadden aangegeven in de winkel één of meerdere loten te hebben gekocht. De kans dat de Staatsloterij BijzondereTrekking spelers iets konden winnen, was ongeveer 0,14 procent. Voor één van de vijf Staatsloterij hoofdprijzen van 1 miljoen was de kans 0,00006 procent.

Op 10 maart 2017 viel voor de laatste keer een Staatsloterij Mega Jackpot. De Jackpot was toen 27 miljoen euro en was in Zuid-Holland verkocht.

Gepost in Staatsloterij Nieuws.

Tagged met , .