Meteen naar de inhoud


Staatsloterij 10 juni 11x een half miljoen en jackpot

Staatsloterij Oranjetrekking 11x half miljoen en Jackpot van 27,5 mlnStaatsloterij 10 juni met 11x een half miljoen en een gegarandeerde jackpot van 27,5 miljoen Euro.

Staatsloterij Oranjetrekking

De trekking van 10 juni staat in het teken van het WK voetbal en is dit jaar omgedoopt tot Staatsloterij Oranjetrekking. Bij het voetbal staan 11 spelers op het veld, vandaar ook de extra hoofdprijs of liever gezegd hoodprijzen, aangezien er 11 keer een half miljoen uit gaat.

Staatsloterij Jackpot gaat vallen!

De Staatsloterij Jackpot van 27,5 miljoen gaat vallen, aangezien de regel hiervoor is: “Wanneer de Staatsloterij Jackpot een recordhoogte van 27,5 miljoen bereikt, of wanneer de Jackpot zes Staatsloterij trekkingen achter elkaar niet valt, dan moet de Jackpot tijdens de eerstvolgende trekking gegarandeerd vallen. Het Ministerie van Justitie heeft dit bepaald en het staat in de vergunning van de Staatsloterij”. Blijkt tijdens de uitslag dat de jackpot op een eenvijfde lot is gevallen, dan wordt er eenvijfde uitgekeerd en heeft de jackpot een mooi startkapitaal voor de volgende trekking.

Staatsloten kopen?

Staatsloten kopen om een winkans te maken op de Jackpot of extra hoofdprijzen, dat kan tot 11 uur op de betreffende trekkingsdag welke in dit geval voor de Staatsloterij 10 juni is. Grijp je kans en koop eenmalig of automatisch Staatsloten bij de Staatsloterij.

Gepost in Staatsloterij Nieuws.

Tagged met , , , .