Meteen naar de inhoud


Staatsloterij Jackpot

Met de jackpot hoofdprijs van de staatsloterij kan tegen een kleine extra staatsloterij jackpottoeslag á €2,00 per (deel)lot van €13,00 een extra winkans worden gemaakt op de grootste staatsloterij jackpotprijs.

Bij de volgende soorten staatsloterij loten kan worden deelgenomen met Jackpot Winkans (prijzen zijn per lot met jackpottoeslag):

  • het Staatsloterijspel á € 15,00
  • het Staatsloterijspel met 1/5 eenvijfde deelloten á € 3,00
  • het Hele Straatspel met 10 hele loten á € 150,00
  • het Straatjesspel met 10 1/5 eenvijfde deelloten á € 30,00
  • Heel Oudejaarslot á € 30,00
  • Half Oudejaarslot á € 15,00

Er wordt gesproken over deelloten indien het een eenvijfde lot of een half lot betreft.

Voor Staatsloterij, Oudejaarsloterij en Koninginnedagloterij

De Jackpot winkans is er niet alleen voor het Staatsloterijspel maar ook voor de Oudejaarsloterij en de Koninginnedagtrekking tijdens de Koninginnedagloterij. Voor beide loterijen geldt, dat het niet mogelijk is om alleen aan de Jackpot deel te nemen om de hoofdprijs te winnen. De Staatsloterij- en het Oudejaarsloterijspel kennen allebei de jackpottoeslag van € 2,00 per (deel)lot.

Hoogte Jackpot bedrag

De hoogte van de Staatsloterij Jackpot is minimaal € 7.500.000 (zeveneneenhalfmiljoen) en kan oplopen tot een door de staatsloterij bepaald maximum bedrag. Op dit moment is het te winnen Jackpot bedrag maximaal € 27.500.000 (zevenentwintigeneenhalfmiljoen). Om tot de € 27,5 miljoen te komen, groeit het jackpot bedrag na iedere trekking, waarin de jackpot hoofdprijs niet is gevallen.

Gegarandeerde uitkering Jackpot

Indien de jackpot een waarde van € 27,5 miljoen heeft bereikt, valt deze hoofdprijs in iedergeval op een verkocht lotnummer met jackpottoeslag. Valt de Jackpot van de Staatsloterij op een 1/5 eenvijfde lot met jackpottoeslag, dan wordt er ook maar eenvijfde uitbetaald, het restant van € 22.000.000 (tweeëntwintigmiljoen), gaat weer mee naar de eerstvolgende trekking. Mocht het zo zijn dat na 6 (zes) trekkingen het jackpot bedrag nog niet aan het maximum van € 27,5 miljoen zit, dan valt de jackpot bij de eerstvolgende trekking van de Staatsloterij of de Oudejaarsloterij!

Uitkering prijzengeld belastingvrij

De uitkering van alle gewonnen prijzen, vind belastingvrij plaats. Voor automatisch meespelen met de Staatsloterij geldt, dat de belastingvrij gewonnen prijs automatisch wordt uitgekeerd op het aangesloten rekeningnummer.

Gepost in Staatsloterij.

Tagged met , , , .