Meteen naar de inhoud


Gratis Staatslot en OAD-reischeque twv 50 euro

Indien er een Staatslot wordt gekocht voor de trekking van 10 januari of 10 februari 2010, wordt er in iedergeval één OAD-reischeque twv 50 euro uitgekeerd. Als er voor wordt gekozen om als nieuwe abonnee automatisch te gaan meespelen met de Staatsloterij, wordt er ook nog gratis een heel Staatslot verstrekt met een jackpot winkans.

Gratis heel Staatslot met Jackpot winkans

De jackpot staat voor de trekking van 10 februari 2010 op 11,3 miljoen euro belastingvrij! Speelt u nog niet automatisch mee met de Staatsloterij, dan is dit uw kans om met uw eigen staatslot en het gratis staatslot kans te maken op die zeer aantrekkelijke jackpot.

OAD-reischeque 50 euro korting

Om de 50 euro korting te kunnen ontvangen, dient u in het bezit te zijn van een geldig verkocht staatslotnummer, welke op de achterkant van de cheque dient te worden ingevuld. Tevens kan er alleen een korting worden verstrekt indien de reissom 500 euro of meer bedraagt en de reis bij OAD Reizen, voor 31 maart 2010 wordt geboekt met inlevering van de cheque. De reis die wordt geboekt bij OAD Reizen of een ANVR reisadviseur, moet ook plaatsvinden voor 31 oktober 2010. Kijk daarom snel naar alle mooie reizen welke OAD Reizen aanbiedt.

 

Gepost in Staatsloterij Acties.

Tagged met , , .

Laat een reactie achter

Loading Facebook Comments ...