Meteen naar de inhoud


50 Gratis Oudejaarsloten met Jackpot winkans

Wie nu tot en met 27 december 2009 kiest voor automatisch meespelen met de Staatsloterij, heeft een extra winkans om 50 (vijftig) Oudejaarsloten te winnen voor de trekking van 31 december 2009! 

Winkans op 50 Oudejaarsloterij Ouderjaarsloten door automatsich te gaan meespelen met StaatsloterijMeld je aan, voor automatisch meespelen Staatsloterij abonnement!

Om kans te maken op de 50 extra loten voor de Oudejaarsloterij, moet een nieuw abonnement worden afgesloten voor het automatisch meespelen in de Staatsloterij. Per adres mogen meerdere abonnementen worden afgesloten, dus speel je al automatisch mee, maar wil je toch een winkans maken op de éénmalig 50 Oudejaarsloten prijs, maak dan een nieuw abonnement aan.  Aarzel niet en meld je aan voor Staatsloterij Automatisch meespelen!

Oudejaarsloterij 50 Gratis loten Trekking

In de speciale Staatsloterij trekking van 29 december 2009 worden de 50 Gratis Oudejaarsloten als prijs uitgekeerd. De trekking wordt gedaan onder de nieuwe Automatisch meespeel abonnementen. Onder nieuwe abonnementen wordt verstaan alle abonnementen die tijdens de actie, die loopt van 16 december 2009 tot en met 27 december 2009, zijn aangemaakt. Degene die de gratis loten heeft gewonnen, krijgt deze per koerier thuisbezorgd!

Gepost in Staatsloterij Acties.

Tagged met , .