Meteen naar de inhoud


StudioCode Lotto’s Onvergetelijke Zondag activeren

StudioCode Lotto’s Onvergetelijke Zondag is te activeren voor de grootste prijzenregen ooit, door mensen die al meespelen met de Lotto en of nieuwe abonnees! De 2e serie van deze spelshow op RTL4 wordt 19 september voor het eerst op zondag uitgezonden. De geheugenspelletjes vinden deze serie spelshows plaats onder leiding van Robert ten Brink. De 1.008 studio plaatsen sets, zijn te winnen door zowel bestaande abonnees als nieuwe abonnees. Lotto abonnees welke zich niet hadden opgegeven voor Lotto’s Onvergetelijke Zaterdag, krijgen in week 36 of 37 hun studiocode per post thuisgestuurd en nieuwe abonnees maken gelijk kans bij het aangaan van hun nieuwe abonnement.

Studiocode geactiveerd voor Lotto’s Onvergetelijke Zaterdag?

Heeft u als abonee uw studiocode al geactiveerd voor Lotto’s Onvergetelijke Zaterdag studio plaatsen, dan maakt u automatisch kans op deze zeven nieuwe Lotto’s Onvergetelijke Zondag Spelshows. Indien u door de Lotto wordt uitgekozen voor Studioplaatsen, dan ontvangt u automatisch bericht van de Lotto (zie ook de Lottoshow actievoorwaarden).

Studiocode activeren op Lottoshow.nl

Om uw Studiocode te activeren op Lottoshow.nl, staan hieronder de rechtstreekse links om zo makkelijk bij de juiste pagina en of informatie te komen:

Ondanks dat bovenstaande links u rechtstreeks doorverwijzen naar de juiste Lottoshow pagina, kan het soms zijn, dat u even geduld moet opbrengen alvorens de pagina wordt vertoond ivm drukte op lottoshow.nl!

Lees ook de Actievoorwaarden voor het bijwonen van de Onvergetelijke Zondag Lottoshow!

* LET OP: Win Geld-Met is niet gelieerd aan de Lotto loterij. Direct aan de lotto gerichte vragen of opmerkingen, worden dan ook niet beantwoord!

Klachten omtrent Lottoshow Studiocode activeren?

Een aantal mensen heeft laten weten dat hun Studiocode ongelding zou zijn volgens de lottoshow.nl website. Tevens zijn er gelukkig meer abonnees waarbij het wel is goed gegaan. Behoort u tot de selecte groep, waarbij de studiocode ongeldig zou zijn, controleert u dan de pagina waarop u de code activeert. Indien u de juiste code op de juiste pagina heeft ingevoerd en toch de melding van ongeldigheid ontvangt, dan raden wij u aan om een klacht in te dienen bij De Lotto.
De lotto geeft in hun actievoorwaarden het volgende aan:

  • Klachten betreffende deze Onvergetelijke Zondag Actie (dus niet betreffende de show) kunnen worden ingediend bij De Lotto, Afdeling Consumentenservice, Postbus 3074,
    2280 GB Rijswijk of 0900-0202 (€0,15 p/min). Of probeer het goedkopere alternatieve telefoonnummer welke op het internet is te vinden 070-3216621.
bron Studiocode Activeren: www.lottoshow.nl

Gepost in Lotto.

Tagged met , , .

Laat een reactie achter

Loading Facebook Comments ...