Meteen naar de inhoud


StudioCode Lotto’s Onvergetelijke Zaterdag activeren

Studio-Code Lotto’s Onvergetelijke Zaterdag is te activeren voor de grootste prijzenregen ooit, door mensen die meespelen met de Lotto en of nieuwe abonnees! Het is een ongekende spelshow op RTL4 geworden welke 1 mei onder grote belangstelling, voor het eerst is uitgezonden. Onder leiding van Carlo Boszhard vind er een regen aan prijzen plaats bij de geheugenspelletjes, welke worden gespeeld tijdens de TV-show. De studio plaatsen zijn te winnen door zowel bestaande abonnees als nieuwe abonnees. Bestaande abonnees krijgen begin mei hun studiocode per post thuisgestuurd en nieuwe abonnees maken gelijk kans bij het aangaan van hun nieuwe abonnement.

Lottoshow.nl website moeilijk bereikbaar

De Lottoshow.nl is op sommige tijden moeilijk bereikbaar of erg traag, waarschijnlijk vanwege het grote succes van de show. Bij deze daarom de rechtstreekse links om zo snel mogelijk bij de juiste pagina en of informatie te komen:

Ondanks dat bovenstaande links u rechtstreeks doorverwijzen naar de juiste Lottoshow pagina, kan het nog steeds zo zijn, dat u even geduld moet opbrengen alvorens de pagina wordt vertoond!

Lees ook de Actievoorwaarden voor het bijwonen van de Onvergetelijke Lottoshow!

* LET OP: Win Geld-Met is niet gelieerd aan de Lotto loterij. Direct aan de lotto gerichte vragen of opmerkingen, worden dan ook niet beantwoord!

Klachten omtrent Studiocode activeren?

De lotto geeft in hun actievoorwaarden het volgende aan:

  • Klachten betreffende deze Onvergetelijke Zaterdag Actie (dus niet betreffende de show) kunnen worden ingediend bij De Lotto, Afdeling Consumentenservice, Postbus 3074,
    2280 GB Rijswijk of 0900-0202 (€0,15 p/min). Of probeer het goedkopere alternatieve telefoonnummer welke op het internet is te vinden 070-3216621.

Gepost in Lotto.

Tagged met , , .

Laat een reactie achter

Loading Facebook Comments ...