Meteen naar de inhoud


Euro Loterij zoekt vermiste winnaar van twee ton

De Lotto Loterij met Euro LoterijDe Euro Loterij van De Lotto is op zoek naar een Rotterdamse prijswinnaar van 200.000 euro. Het gaat waarschijnlijk om een inwoner van Rotterdam die op zaterdag 30 oktober 2010 de hoofdprijs heeft gewonnen met de Euro Loterij van Lotto, maar tot nu toe niets van zich heeft laten horen. De speler van de Euro Loterij won met de getallen 8-8-9-9-7-5, zoals ook te lezen is in het jaaroverzicht 2010 van de Lotto. De prijswinnaar kocht zijn winnende lot bij Primera Overschie in Rotterdam. De winnaar wordt verzocht zich bij De Lotto in Rijswijk te melden om de prijs in ontvangst te nemen.

Zes vermiste Lotto winnaars

“In 2010 hebben we in totaal zes vermiste winnaars gehad, waarvan er zich uiteindelijk vijf gemeld hebben waarvan vier miljonairs. Normaal gesproken hebben we nooit zoveel vermiste winnaars van zulke hoge bedragen in een jaar. Het is zeldzaam dat mensen zich zo laat melden na het winnen van een grote prijs. Wij hopen dat de vermiste winnaar van twee ton van de trekking op 30 oktober 2010 zich snel meldt bij ons”, aldus Frank Bijman, commercieel directeur van De Lotto.

Het winnende lot is verkocht bij Primera Overschie aan de Burgemeester Baumannlaan 191 in Rotterdam. Hier wordt vrijdag 28 januari om 14.30 uur een grote taart aangesneden om het winnen van de prijs aldaar te vieren.

bron: delotto.nederlandseloterij.nl

Gepost in Lotto.

Tagged met , , .