Meteen naar de inhoud


Lucky Day

De Lucky Day loterij is één van de loterijen, welke wordt gevoerd door ‘De Lotto’ als onderdeel van de Nederlandse Loterij en is het spannende dagelijkse kansspel. Op iedere dag van de week is er een winkans mogelijk van maximaal 300.000 keer de inzet. Voor iedere Lucky Day trekking worden er voor de dagelijkse prijzen, 20 ballen getrokken uit de 80 aanwezige ballen.

 

Voordelen Lucky Day loterij

  • Elke dag kans op veel geld door een winkans van maximaal 300.000 keer de inzet;
  • Kies maximaal 10 eigen (geluks)nummers uit de getallen van 1 tot en met 80;
  • ’s avonds al weten of je hebt gewonnen via het laatste Lucky Day trekkingsoverzicht;
  • het is relatief goedkoop en kan van 1,50 euro tot 22,50 euro per lot;
  • Keuze om 1 of meerdere dagen per week mee te spelen.

Lucky Day Prijzen

De prijzen welke worden uitgekeerd, hangen af van hoeveel er als inzet is betaald en hoeveel van de maximaal 10 eigen (geluks)getallen goed zijn. Indien alle 10 de getallen goed zijn, dan kan de hoogste prijs variëren van 450.000 euro tot zelfs 6,75 miljoen euro bij een lot van 22,50 euro als inzet! Bekijk hiervoor ook het Lucky Day prijzenschema.

Lucky Day Bonus Spel

Speel je mee met Lucky Day Bonus Spel, dan maak je kans om 10x zoveel te winnen! Meespelen met het Lucky Day Bonus Spel kost evenveel als je Lucky Day inleg. Speel je Lucky Day voor € 3,00 per trekking, dan betaal je ook € 3,00 om mee te spelen met Bonus Spel en betaal je dus € 6,00. Het getrokken Bonus Spel nummer is de Lucky Day Bonusfactor. De Bonusfactor geeft aan met welk getal jouw gewonnen bedrag wordt vermenigvuldigd.

Trekkingsuitslag Lucky Day

De trekkingsuitslag van iedere Lucky Day trekking, wordt ook bekend gemaakt op:

Gepost in Lotto.

Tagged met , , .