Meteen naar de inhoud


Lotto’s Onvergetelijke Zondag

Lotto's onvergetelijke zondagLotto’s Onvergetelijke Zondag is de wekelijkse spelshow van RTL 4 op zondagavond om 20.00 uur. Robert ten Brink is de presentator van de vernieuwde prijzenregen waarin gelukszoekers strijden om hun droomprijs en ook het publiek in de studio weer met mooie prijzen naar huis gaat. In de spellen draait het om geheugen, observatie, concentratie en snelheid. In Lotto’s Onvergetelijke Zondag maakt men kans op grote prijzen, van televisies tot auto’s en scooters. En de prijzen gaan er gegarandeerd uit…. of je wint, heb je zelf in de hand.

Meespelen Lotto’s Onvergetelijke Zondag?

Meespelen in Lotto’s Onvergetelijke Zondag kan nog steeds, door mee te spelen met de Lotto en kans te maken op twee studioplaatsen. Door mee te spelen met de Lotto maakt u nu ook nog kans op een jackpot van 34,5 miljoen. Indien de Lotto Jackpot de komende weken niet valt, dan gaat er op 16 oktober gegarandeerd 36 miljoen als jackpot vallen! Wil je niet meespelen voor Lotto’s Onvergetelijke Zondag, speel dan mee voor de hoogste Lotto Jackpot ooit!

Dromen worden werkelijkheid in Lotto’s Onvergetelijke Zondag

Dromen zijn werkelijkheid geworden in de eerste aflevering van het vernieuwde RTL 4-programma Lotto’s Onvergetelijke Zondag van 19 september. Presentator Robert ten Brink heeft 10 kandidaten blij mogen maken met een gloednieuwe auto en zijn diverse droomwensen vervuld. Maak je dromen waar door ook mee te spelen in Lotto’s Onvergetelijke Zondag.

Gepost in Lotto.

Tagged met , .