Meteen naar de inhoud


Lotto’s Onvergetelijke Zondag zorgt voor Familiereunie in Australië

Lotto’s Onvergetelijke Zondag zorgt voor Familiereunie in Australië tijdens de tweede aflevering van het vernieuwde RTL 4-programma op 26 september. Presentator Robert ten Brink heeft een bejaarde vrouw uit Heerhugowaard blij mogen maken met twee vliegtickets naar Melbourne om haar broer op te zoeken die zij al 16 jaar niet heeft gezien. Ook zijn weer 10 kandidaten blij gemaakt met een gloednieuwe auto.

Lotto’s Onvergetelijke Zondag droomwens

Verschillende kandidaten streden afgelopen zondag weer voor hun droomwens in Lotto’s Onvergetelijke Zondag en zij zagen hun ultieme wens in vervulling gaan. “Cool, vet, gaaf, mijn hele avond is compleet”, aldus een enthousiaste winnaar van een gloednieuwe auto uit Harlingen. Daarnaast werd een vrouw uit Oegstgeest verblijd met een cosmetische operatie voor haar dochter, waren er tickets voor een schlagerfestival in Berlijn voor een vrouw uit Barger-Compascuum en een cursus American Football in de Verenigde Staten voor een Rotterdammer.

Luxe om 10 auto’s en vele prijzen te mogen weggeven

Als klap op de vuurpijl mocht Robert maar liefst 10 kandidaten uit Oirsbeek, Amsterdam, Uithoorn, Raamsdonkveer, Dinteloord, Maarssen, Tilburg, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwolle en Harlingen verblijden met een auto. “Het is een luxe om tegenwoordig als presentator zoveel prijzen te mogen weggeven,” aldus Robert ten Brink die erg blij is dat Lotto’s Onvergetelijke Zondag de droom voor een familiereunie in Australië tot werkelijkheid kan maken.

bron : lotto.nederlandseloterij.nl

Gepost in Lotto.

Tagged met , .

Laat een reactie achter

Loading Facebook Comments ...