Meteen naar de inhoud


Lotto’s Onvergetelijke Zaterdag

Lotto’s Onvergetelijke Zaterdag is de grootste prijzenregen ooit, voor mensen die meespelen met de Lotto! Het beloofd een ongekende spelshow op RTL4 te worden vanaf 1 mei, waar een regen aan prijzen kan worden gewonnen bij de geheugenspelletjes welke worden gespeeld tijdens de TV-show. De geheugen spelletjes zullen niet alleen door mensen uit het publiek gespeeld kunnen worden, maar ook door de kijkers thuis.

Grootste prijzenregen ooit!

De grootste prijzenregen ooit, is echt letterlijk een regen aan prijzen. De vele prijzen welke te winnen zijn door mensen uit het publiek van de spelshow en de kijkers die vanuit huis meespelen, kunnen bestaan uit:

  • Auto’s;
  • TV’s;
  • En vele grotere geldprijzen.

Kortom, vanaf 1 mei is het altijd prijs voor het publiek van Lotto’s Onvergetelijke Zaterdag Spelshow. Bij de spelshow bestaat het publiek volledig uit mensen die lid zijn van de Lotto. Wilt u ook als publiek aanwezig zijn bij de spelshow met een altijd prijs prijzenregen? Speel dan mee met de Lotto, en maak kans op 2 studio plaatsen, waarbij u altijd met meer naar huis gaat als dat u bent gekomen!

Lotto’s Spelshow op RTL4

Lotto’s spelshow, welke moet zorgen voor een onvergetelijke zaterdagavond, wordt geproduceerd door Talpa en uitgezonden op RTL4 als opvolger van “Ik Hou van Holland” per 1 mei. Carlo Boszhard zal de presentatie voor zijn rekening nemen en de fantastische prijzen meegeven aan diegene die het beste geheugen heeft! Verder wordt de grootste amusements spelshow ondersteund door internationale topacts en heeft de show eigenlijk ook wel wat weg van Prijzenslag.

Lotto keert met deze gigantische Lotto’s Onvergetelijke Zaterdag show met de grootste prijzenregen ooit, keihard terug op de zaterdagavond van RTL4! Overtuigd? Speel dan mee met de Lotto en maak kans op 2 studio plaatsen!

Gepost in Lotto.

Tagged met , .

Laat een reactie achter

Loading Facebook Comments ...