Meteen naar de inhoud


Lotto strategie (3) – Pooling Systeem

Na de lotto Frequentie Analyse en het Geluksnummer Systeem is dit de laatste Lotto nummer strategie die we gaan bekijken.

Het Pooling Systeem:

Geluksnummers
Oftewel het gezamelijk spelen van de Lotto in een vereniging met alle leden als deelnemer in de lotto/loterij. Op die manier kunt u met een veel hogere inzet spelen en daardoor een grote klap maken in de prijzen. Er kunnen veel loten worden gekocht en de kans om te winnen wordt dan natuurlijk ook hoger. Minder gunstig in dit geval is het feit dat je de prijzen moet delen met de andere deelnemers. Hier zijn enkele richtlijnen waar je aan moet denken:

  • Wordt alleen lid van een vereniging met mensen die je vertrouwt zoals vrienden en familie.
  • Als het een commerciële club is wees dan zeker dat het wordt georganiseerd door betrouwbare professionele mensen.
  • Een besloten/prive vereniging zou hoogstens uit 15 deelnemers moeten bestaan.
  • Een grote commerciële club zou hoogstens uit 100 deelnemers moeten bestaan
  • Vraag altijd naar de clubregels zwart op wit !

Ook moeten sommige zaken vanaf het begin duidelijk zijn zoals wie de Lotto/loterij deelnamebewijzen in zijn bezit heeft. De juiste procedures die er moeten worden gevolgd in het geval er prijzen zijn gewonnen en hoe de nummers worden verkregen.

Geluksnummers LoterijU heeft nu een aantal Lotto nummer strategiën en verschillende technieken kunnen beoordelen. Tijd om uw keuze verder te verfijnen met nog enkele tips. Weet wat te doen en wat niet te doen, maak een budget en hou u daaraan.

Nog enkele tips:

Er zijn veel software programma’s gebaseerd op een database, zoals astrologie of nummerologie, deze kunnen erg kostbaar zijn. Er zijn online, ook gratis Geluksnummer machines beschikbaar om uw persoonlijke geluksnummers te bepalen, zoals op de website van Primera van Hove!

Koop indien mogelijk altijd zelf uw lotto/loterij loten. Vraag het niet aan buren of vrienden om ze voor u te halen. Haal ze ook niet voor iemand anders. Leen ook geen geld uit voor het kopen van lotto/loterij loten.

Waarom niet ? omdat dit geen gewone boodschap is zoals het kopen van een brood voor iemand in de winkel. Als er geen of een kleine prijs op valt dan zal het geen probleem zijn, maar als er een grote prijs op valt dan kun je in een vervelende situatie terechtkomen. Zo’n kleine moeite voor de buren gaat dan ineens over een groot bedrag in euro’s !

Maak er geen gewoonte van om allemaal lage nummers in te vullen. Hou altijd in gedachte dat de meest populaire nummers 1 tot en met 31 zijn. Beperk het tot een minimum. Er zijn wel winnende lage nummers geweest, maar de kans om de prijs met veel anderen te moeten delen is dan ook hoger.

Als de hoofdprijs telkens groter en groter wordt, zullen er steeds meer mensen meespelen zelfs als ze dat normaal nooit doen. Dus als het de bedoeling is om te winnen en de aangewezen manier waarop, is de kansen verhogen, waarom dan helemaal achter aansluiten in die lange rij ? Verstandige spelers doen juist mee aan “kleine” loterijen met “slechts” enkele miljoenen.

Tot slot, hou altijd de geldigheids termijn in de gaten zoals bij krasloten en staatsloten (1 jaar).

Hans van Hove

NieuwsBlog Primera van Hove

Gepost in Lotto.

Tagged met , .