Meteen naar de inhoud


Lotto’s Onvergetelijke Zaterdag terug op Zondag

Lotto’s Onvergetelijke Zaterdag komt terug op Zondag per 19 september 2010. De RTL 4-Talpa show krijgt onder leiding van presentator Robert ten Brink een iets andere opzet. Voortaan staan er in elke aflevering zes kandidaten centraal, die ieder een bijzondere reden hebben om de hoofdprijs van de avond te winnen. Toen de Onvergetelijke tv-show in mei van start ging onder de naam Lotto’s Onvergetelijke Zaterdag met Carlo Boszhard als show- master, kon iedereen uit het publiek kandidaat worden op de meest onverwachte momenten. Ook kans maken om kandidaat te worden? Ga dan meespelen met de lotto en maak tevens kans op de momenteel hoogste jackpot ooit van 31,5 miljoen!

Lotto’s Onvergetelijke Zondag met nieuwe opzet

Lotto’s Onvergetelijke Zondag komt met nieuwe opzet. Het verhaal van de kandidaten komt voortaan prominenter naar voren. “Van een huwelijksreis die er nooit van is gekomen tot een wasmachine die het keer op keer laat af weten. De deelnemers strijden tegen elkaar in spannende spellen“, legt een zegsvrouw van RTL uit.

Wel blijft de studio opgedeeld in vakken, waarbij elk vak is gekoppeld aan een van de spelkandidaten. Wint hij of zij, dan winnen automatisch ook de Lottospelers uit het bijbehorende vak. Voortaan hoeft de Lotto echter minder prijzen uit te keren. Van tien vakken met ieder vijftig plaatsen gaat de show naar zes vakken met ieder 25 plaatsen. Als klap op de vuurpijl zijn alle zes kandidaten in het laatste spelonderdeel weer back in the race en kan iedereen naar huis gaan met een mooie prijs.

De reden dat Carlo Boszhard stopt met de tv-show, is omdat hij het te druk heeft met De TV Kantine waarvoor hij momenteel zelf alle sketches schrijft. Hij heeft afgelopen voorjaar in totaal vier afleveringen van de Lotto-show gepresenteerd.
In de spellen draait alles om geheugen, observatie en opperste concentratie. Iedereen moet zijn zintuigen op scherp zetten, want degene die mist wat hij of zij wel had kunnen zien of weten kan fantastische prijzen mislopen

Lotto’s Onvergetelijke Zondag is vanaf 19 september zeven afleveringen lang om 20.00 uur te zien op RTL 4. Nog geen Lotto abonnee, ga dan snel automatisch meespelen met de Lotto om kans te maken op een studio plaats en onvergetelijke prijzen.

Gepost in Lotto.

Tagged met , .