Meteen naar de inhoud


Laatste Lotto Jackpot winnaar 16 oktober meldt zich

Laatste Lotto Jackpot winnaar die nog vermist was, heeft zich gemeld. Samen met nog 21 andere Lottospelers, had hij de Lotto Jackpot gewonnen. Tijdens de lotto trekking van zaterdag 16 oktober had de man vijf getallen en de kleur goed voorspeld, waarmee hij ruim een miljoen euro netto won. De winnaar uit Roermond wist de afgelopen weken niet dat hij de Lotto Jackpot gewonnen had, omdat hij vergeten was zijn loten te controleren. Door de zoekactie die Lotto organiseerde op donderdag 11 november jl. werd de man geattendeerd op zijn niet gecontroleerde Lottoloten. De man kocht het Lottolot bij Primera Maasniel aan de Beekweg in Roermond.

Lottolot nog niet gecontroleerd

“Ik geloof het nog steeds niet. Toevallig zag ik op televisie dat er een zoekactie georganiseerd was door Lotto om de vermiste Lotto Jackpotwinnaar op te sporen. Ik bedacht me toen dat ik ook nog een Lottolot had en deze nog niet gecontroleerd had. Uiteindelijk bleek dat ik gewoon die vermiste winnaar was! Ik speel al acht jaar mee met Lotto. Ik had nooit gedacht dat ik zou winnen. Ik wil dolgraag een nieuw huis kopen, dat ga ik in ieder geval doen met het gewonnen bedrag. Ik ben zo blij,” aldus de gelukkige man.

Lotto prijsklasse met meerdere winnaars

Het is een unieke situatie voor Lotto dat de Jackpot in de tweede prijsklasse is gevallen en door zoveel Lottospelers gedeeld wordt. Net als bij iedere Lottotrekking werden door de notaris zes getallen en een kleur getrokken. Zaterdag 16 oktober werd de Jackpot echter uitgekeerd in de prijsklasse waar het eerst een of meerdere winnaars waren en dat was de tweede prijsklasse.

bron: De Lotto Nieuws

Gepost in Lotto.

Tagged met , .