Meteen naar de inhoud


Lotto Jackpot van 36 miljoen zorgt voor stormloop

Lotto Jackpot van de gegarandeerde 36 miljoen, zorgt voor stormloop in Nederland op Lotto loten. Aanstaande zaterdag 16 oktober 2010 valt bij gegarandeerd één persoon die 36 miljoen en ziet de miljoenen op de bankrekening verschijnen. Nadat afgelopen zaterdag 9 oktober de Lotto Jackpot van 35,5 miljoen euro niet is gevallen, betaalt de Lotto organisatie het bedrag van 36 miljoen Euro zaterdag zeker uit!

Unieke Lotto Jackpot!

Uniek die Lotto Jackpot volgens de Lotto, die dit zaterdag liet weten. “Er doet zich nu een unieke situatie in Nederland voor. De Jackpot is 12 maanden niet gevallen en moet daarom in de eerst volgende trekking worden uitgekeerd“.

Lotto stormloop vanwege garantie

Lotto stormloop vanwege garantie op die miljoenen prijs. Zoals bij elke loterij die de hoogst mogelijke jackpot bereikt, vind ook nu bij de Lotto loterij een ware stormloop plaats op Lotto loten. In Nederland lijkt iedereen te denken “Deze kans op een gevulde miljoenen bankrekening, mag ik niet missen”. En meespelen kan nog steeds voor degene die nog een (extra) kansje willen wagen voor €1,50 per lot zonder Euro Loterij winkans op €200.000.

Gegarandeerde Jackpot valt in prijsklasse met eerste winnaar!

De prijs zal worden uitgekeerd in de prijsklasse waar het eerste een winnaar is. Op het moment dat er niemand is met zes getallen en de goede kleur, gaat de 36 miljoen naar de persoon (of personen) met zes goede getallen. Wanneer hier ook geen winnaar is, gaat de Jackpot naar de persoon (of personen) met vijf getallen en de goede kleur. Dit wordt herhaald totdat in een prijsklasse één of meerdere winnaars zijn. Naarmate het aantal Lotto getallen kleiner wordt, neemt ook de kans toe dat de Jackpot van 36 miljoen valt bij meerdere Lotto winnaars.

Gepost in Lotto.

Tagged met , .