Meteen naar de inhoud


Lotto Jackpot 28 miljoen is 19,88 netto

De Lotto Jackpot van 28 miljoen betekend 19,88 miljoen netto in het handje winnen, tenminste als je meespeelt met de Lotto voor die jackpot winkans, tijdens de lotto trekking van 26 juni. Speel je nog niet mee, ga dan meespelen, want niet alleen maak je kans op de hoogste Nederlandse jackpot ooit, maar ook gelijk kans op de volgende Lotto jackpot en je ontvangt een gratis vakantiegeld kraslot. Zaterdag 26 juni is het namelijk Lotto Super Zaterdag, dus 2 trekkingen direct achter elkaar! Betekend ook gelijk 2x kans op de jackpot en de andere mooie prijzen, welke in het prijzenschema staan aangegeven.

Lotto jackpot 28 miljoen met kansspelbelasting

Lotto jackpot 28 miljoen met kansspelbelasting, betekend dat de lotto 29% kansspelbelasting inhoud bij het uitkeren van de jackpot. Uiteindelijk blijft er van deze hoogste Nederlandse jackpot ooit, een bedrag over van 19,88 miljoen euro en dat bedrag mag er nog steeds wezen!

Speel je liever voor een netto jackpot, speel dan mee met de Staatsloterij, want daar gaat de jackpot van 27,5 miljoen euro belastingvrij gegarandeerd vallen op 10 juli 2010!

Gepost in Lotto.

Tagged met , .