Meteen naar de inhoud


Euro Loterij twee ton in Etten-Leur gewonnen

De Lotto Euro Loterij eerste prijs van twee ton is gewonnen door een man uit Etten-Leur. De man kocht het lot bij Primera van Meer in Etten-Leur.

“Ik ben er hartstikke blij mee! Ik was te laat om de live Lotto trekking te kijken, dus controleerde ik later op teletekst mijn getallen. Toen ik zag dat ik gewonnen had, heb ik mijn kinderen gebeld en ze met een smoes naar me toe gelokt. Tijdens de taart liet ik zien wat ik gewonnen had. Fantastisch! Ik leef erg zuinig, maar ik klaag niet. Van het prijzengeld wil ik in ieder geval een nieuwe viskist en een nieuwe laptop kopen,” aldus de gelukkige man.

Het winnende lot is verkocht bij Primera van Meer aan het Burchtplein 78 in Etten-Leur. Hier wordt dinsdag 30 november om 14:00 uur een grote taart aangesneden om het winnen van de prijs aldaar te vieren.

Lotto Jackpot blijft oplopen

Zaterdag 13 november is de Jackpot niet gevallen. Dat betekent dat de Lotto Jackpot aanstaande zaterdag trekking 20 november goed is voor maar liefst 9,5 miljoen euro. De hoofdprijs van de Euro Loterij is zaterdag, zoals elke week, weer 200.000 euro.

bron: De Lotto Nieuws

Gepost in Lotto.

Tagged met .