Meteen naar de inhoud


Eerste Jackpot 2011 van de Lotto in Papendrecht

De Lotto Jackpot is gevallenEerste Jackpot 2011 van De Lotto gevallen in Papendrecht. Het winnende lot op 22 januari 2011 met de cijfers 7-10-13-15-26-27 en de kleur blauw is goed voor 9,5 miljoen euro en gekocht bij Multishop Papendrecht aan de Jan van Goijenstraat 14. Hier wordt zaterdag 5 februari om 10.30 uur een grote taart aangesneden om het winnen van de prijs aldaar te vieren. De winnaar wordt verzocht zich te melden bij De Lotto in Rijswijk om de prijs in ontvangst te nemen.

Winnende lot grote prijs

In het verkooppunt van het winnende lot is ook verheugd gereageerd: “Top! Ik weet niet wat ik moet zeggen. Het is altijd leuk wanneer er een grote prijs wordt gewonnen op een lot dat in de winkel is gekocht. Er vallen hier regelmatig grote prijzen, maar deze prijs is echt geweldig. Wij gaan het in ieder geval 5 februari vieren in de winkel”, aldus de winkelier.

Lotto Jackpot

De laatste keer de dat Lotto Jackpot viel was nog niet zo lang geleden in december, om precies te zijn op zaterdag 11 en 25 december 2010. Dat waren bedragen van respectievelijk 11 en 8 miljoen euro. De Lotto Jackpot is aanstaande zaterdag weer goed voor maar liefst 7,5 miljoen euro.

bron: delotto.nederlandseloterij.nl

Gepost in Lotto.

Tagged met , .