Meteen naar de inhoud


Jackpot Lotto of Staatsloterij allebei miljoenen

Lotto en Staatsloterij beiden winkans op miljoenen jackpotJackpot Lotto of Staatsloterij allebei miljoenen waard, want het gebeurd niet vaak dat beide loterijen tegelijk strijden om een Mega Super Jackpot winkans! Beide loterijen hebben momenteel meer dan 20 miljoen in de jackpot zitten, waardoor de Nederlanders langzaam weer kunnen gaan dromen om een mega jackpot te winnen.

Lotto Jackpot is 25 miljoen

De Lotto Jackpot is opgelopen tot 25 miljoen en iedereen die een lotto lot koopt, van maar €1,50, voor de trekking van 15 mei 2010, maakt kans om deze Mega Jackpot te winnen. Valt de jackpot niet in de Lotto trekking van 15 mei, dan stijgt de Jackpot van de lotto door naar een bedrag van 25,5 miljoen voor de trekking van zaterdag 22 mei! Bij de lotto is vastgelegd, dat de jackpot gegarandeerd valt als deze het mega bedrag van 40 miljoen heeft bereikt, alleen zijn we daar voorlopig nog niet in de buurt en kan het voorlopig alleen blijven bij het wagen van een gokje op die Mega Jackpot van 25 miljoen.

Staatsloterij Jackpot is 27,5 miljoen

De Staatsloterij Jackpot is 27,5 miljoen en valt gegarandeerd! Bij de staatsloterij is vastgelegd dat de jackpot gegarandeerd op een verkocht staatslot valt, als de jackpot een record hoogte van 27,5 miljoen euro heeft bereikt. Iedereen die een Staatslot voor de Staatsloterij Oranje trekking van 10 juni koopt, heeft een winkans om die gegarandeerde Super Jackpot te winnen. De Staatsloterij keert alleen belastingvrije prijzen uit, dus ook deze Jackpot van 27,5 miljoen is helemaal netto in het handje of liever gezegd 27,5 met een heel veel nullen op de bankrekening.

Dromen, Jackpot, vakantie?

Uit een onderzoek van de Staatsloterij is gebleken, dat het winnen van een Jackpot leidt tot reizen. Vele mensen dromen over de jackpot en vele denken of dromen dan samen over een mooie reis. Of de reis nu leidt naar Indonesië Bali, Mexico of een rondreis Zuid-Afrika is, het maakt allemaal niet uit. Om de dromen wat aan te wakkeren heeft de Oad momenteel een aantal zeer scherpe aanbiedingen, neem dan ook vooral een kijkje!

Mogelijk vind ook u dat u een lot in uw bezit moet hebben, om te beginnen met dromen en een winkans te maken op de Jackpot Lotto of Staatsloterij, aangezien deze allebei miljoenen waard zijn! Koop daarom nog snel even uw Lotto Lot of Staatsloterij Lot!

Gepost in Loterijen.

Tagged met , , , .